Odpowiedz na 8 z 10 pytań, a później musisz przetrwać ze mną 7 rund.
1. W jakim klanie byli 1 i 3 Hokage?
2. Jak nazywała się stworzona przez Kakashiego technika?
3. Jakie prezenty dostał Kakashi kiedy zdał egzamin na Jounina?
4. Kto prowadził egzamin na Chuunina (Wymień 2 osoby)
5. Z jakim demonem zawarł pakt Madara?
6. Jaką techniką 4 Hokage umieścił Kyubiego w ciele Naruto?
7. Jak nazywał się 4 Hokage?
8. Jaką rangę miał Shikamaru?
9. Co to Onbo xD?
10. Jak nazywał się boss psów?
1. Klan Senju
2. Raikiri
3. Kunaia, lekarstwo, sharinganga
4. Anko, Hayate
5. Kyuubi?
6. Shiki Fuujin
7. Sarutobi
8. Jonin
9. Taki włochaty potworek
10. Pakkun
4 Hokage to Namikaze Minato, ale uznam to za niezrozumienie pytania:P
A Shikamaru był jednak Chuuninem, nigdy nikt nic nie mówił że byl Jouninem.
Ale tak czy inaczej, przechodzisz do następnej części.
Zabieram cię na olbrzymią skałe, miejsce poprzedniego egzaminu. Jest dość szeroka, a jej wysokość to jakieś 50-60 metrów.
Aktywuję Mangekyou Sharingan, 8 bram i 3 ogony. Zaczynajmy...
Widzę że nie żartujesz. Uruchamiam 6 bram i moją nową technikę Kiki Kyūtōryū Asura. Pojawiam się przed daleko za tobą, a na twoim ciele pojawiało się 9 nowych ran. Upuszczam pod siebie bombę dymną i czekam na kolejny ruch.
Ch. 185.000
Z Sharinganem i takim wyczuciem chakry wiem gdzie jesteś. Robię podmuch wiatru w miejsce gdzie stoisz, wycinając kilka pobliskich drzew. Wyskakujesz do góry. Pojawiam się za tobą uderzając cię z całem siłe w prawe ramie. Lecisz na ziemie.
Zamykam oczy starając się skupić i przemyśleć sytuację. Celuje w ciebie i strzelam Fuuton Nimpo: Kamikaze.
Wykonuje gest ręką i twoje prawe ramie wybucha, niszcząć przy tym 2 inne;).(Kiedy cie uderzyłem przylepiłem ci notke) Nie masz ręki, więc nie jesteś zdolny wykonać jakiegokolwiek jutsu.
Unikam wiatru i rzucam w Ciebie 3 kunai.
Ostatnio edytowany przez Yondaime (2008-10-04 17:58:38)
Używam Rin'nengana by przenieść się do innego ciała. Używam Shunshin No Jutsu, pojawiam się za tobą, atakuję używając Fuuton: Juuha Reppuu Shou. Łapię ciebię i ciskam o ziemię. Podnoszę i ponownie rzucam, tym razem w dół, poza skałę. Rzsucam w ciebie 5 shurikenów w małych kulach ognia.
Chakra 120.500 około
Odskakuje na bok. Patrze ci w oczy i mówię... Nie zdasz... Rzucam 5 shirukenów i biegne na ciebie z kataną...
Podbiegam do ciebie i atakuję bezpośrednio. Nie masz szans używając tylko 1 miecza. Prawy miecz zamieniam w ognisty.
Chakra ok 120.000
Moje 3 ogony formują się w Miecze, więc mam 4. Wyrastają mi 2 następne ogony, jestem już w postaci demona. Chowam Katane, Wyciągam pazury i lece na ciebie:)
Używam Katon: Hai Seki Shou i zapełniam cały teren przez dobą gazem. Jednym ruchem obszar przede mną zamienia się w płonące piekło. Trawią cie płomienie.
Wyskakuje, lekko poparzony, ale chakra demona złagodziła atak. Pojawiam się kilkanaście metrów za tobą i rzucam w ciebie 3 kunai.
Podskakuję i jedną ręką łapię ciebie Fuuton: Juuha Reppuu Shou, Przyciskając do ziemi miotam w ciebie czym tylko mam. Uderzam w ciebie wielokrotnie Podmuchem wiatru. Puszczam i na sam koniec dostajesz Fuuton Nimpo: Kamikaze na klatę. Uwalniam już styl Dziewięciu mieczy.
Chakra ~~ 60 k
Robię puff. Wyleciał mój klon, nie wyskakuje z dymu tak sobie:). Pojawiam się za tobą i wbijam ci katane w brzuch.
To ósma tura więc jesteś E. Jouninem