Najpierw odpowiadasz na 4 z 5 pytań, później walczymy.
1. Ile Serc miał Kakuzu.
2. Jak nazywała się wiara Hidana.
3. Jak nazywał się i jakie miał zdolności miecz Kisame.
4. Wymień Japońskie Nazwy przywódców wioski (Hokage).
5. Jaki żywioł miał Naruto.
1. 5 z własnym
2. Jashin
3. Samehada miał umiejętnośc rekina jagby dokłądniej nie może go nikt inny dotknąc niz wlascicie
4. Shodaime I , Nidaime II , Sandaime III , Yondaime IV , Godaime V
5.Fuuton
Heh z tym mieczem to chodziło mi o absorbacje chakry ale ok. Tego 1 niejestem pewien ale i tak 1 część ci dobrze poszła.
Musisz przetrwać 12 ruchów lub zaimponować mi w walce.
To jest 1 ruch.
Stoje na polance,obok wody. jest kilka drzew, a po prawej masz wysokie i strome jak cholera skały
Przywoluje Emme a nastepnie chowam się między skałami z emmą i coś robie
Aktywuje M Sharingan, 7 bram i 1 ogon. Robię Katon Gamayu Eudan w miejsce gdzie się schowałeś.
Robię Real Bunshin no Jutsu tworząc jednego żywego klona.
ch; 850.000
Emma szybko zamieniła się w kaltke która mnie obroniła potem Emma cię atakuje ja szybko zrobiłem Kawarimi no jtusu i wyjmowałem coś nastepnie robie Chousei biribiri na tobie kiedy Emma cie atakuje i coś ci dałem na szykje dodatkowo
Heh nie masz aktywowancyh ani bram ani CSZ więc jesteś za wolny. Pojawiam się za tobą uderzając Cię w nogę, Kopię cię w plecy i rzucam w ciebie 5 kunai.
Ostatnio edytowany przez Akashe (2008-09-26 14:07:38)
Mam szybkie wykonywanei pieczeci więc zrobiłem Kawarimi a jak zrobiłęś kawarimi to na kłodzie byla karta i tez dostałes szybko kiedy kartka robiła bum ja w górze aktywowałem 5 bram następnie zobiłem Ziemny mocny tornado na ciebie w którym były zarosla które cie obwiązały a Emma cie atakuje kiedy wypadłeś z niego albo jakoś unikłeś i mój Lew też cie atakuje z REaikiri
Ch:197.000
lwa chakre nie pisze narazie
Kiedy uderzałem cię w nogę (Patrz mój post wyżej) przylepiłem ci tam notkę więc zanim ty zrobiłeś te kilka pieczęci z next jutsu nie miałeś nogi. Jeżeli chodzi o tą notkę to ok wybuchła a mój klon nieżyje. Pozostaje prawdziwy ja. Patrze ci w oczy i z uśmiechem mówię przegrasz. Wyjmuję katanę i biegnę na ciebie rozpędzony. W biegu robię jedną ręką Raiton Raikyuu no Tatsumaki. Atakują cię huragany.
PS. Możesz się ruszać ale szybkość twoich ruchów zmalała o połowę.
Ostatnio edytowany przez Akashe (2008-09-26 14:15:25)
Heh kiedy biegłeś pzecież mój lew cie Raikiri zaatakował a to było w szyje trafiło przed huraganami zrobiłem ściane błota która mnie obroniła aktywuje 6 brame i jestem szybszy niż powinnem teraz i atakuje cie z Chousei biribiri i jeszcze Emma cie atakuje(dałem jej coś tez) i mój lew ja odskakuje i lecze noge
Ch:122.000
Robię elektryczną zbroję i wbijam w brzuch lwa katanę. Jest niezdolny do walki. Wstaję i rzucam w ciebię 5 kunai.
keidy atakowałeś lwa on tez zrobił Raikegi no Yoroi a wogule jak robiłeś (nie masz szybkiego wykonywania)emma cie zaatakowała i przestałeś robić wiec kunai nie zrobiłeś a co dałem Emmie to była karta wybochowa i Emma i lew szybko odskoczyli i bum było koło ciebie ja robie tornado ziemne na ciebie a pootem rasengan
Akashe napisał:
Patrze ci w oczy i z uśmiechem mówię przegrasz.
Wtedy zamknąłem cię w genjutsu (poczytaj o moim demonie). Więc walczyłeś w genjutsu. W realnym świecie pojawiam się za tobą i wbijam ci Katanę w lewą rękę.
Mam wszystkie umiejętności
robie syzbko jedną ręką podczepiam ci kartkę i wbija ci w czuły punkt kunai a drugą robie Raigeki no Yoroi i moja Emma cie atakuje a ja odskkauje lecze się i biegne na ciebie z Rasenganem
Wątpie że ktoś komu dopiero co przebili ręke byłby w stanie zrobić 15 ruchów, wyleczyć się i stworzyć rasengana w 30 sekund ale ok. Odczepiam notkę (jestem super szybki).
Wyjmuję kunaia. Trochę mnie boli. Pojawiam się za Enmą podcinając jej ścięgna (jest za wolna). Nie może walczyć. Patrzę ci w oczy i robie Tsukiyomi... Ale zmniejszam efekt, do tego stopnia że jesteś zdolny do walki ale wyczerpany.